ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας: Από τον αρχικό προγραμματισμό της υλοποίησης του έργου, την ανάλυση των αναγκών, την οργάνωση των δεδομένων, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση , την εκπαίδευση, την διασύνδεση με άλλα συστήματα, μέχρι την τεχνική υποστήριξη μετά την παράδοση του Coswin 8i. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ως μια ξεχωριστή περίπτωση και αυτό μας διαφοροποιεί από την συμβατική δραστηριότητα ενός κατασκευαστή λογισμικού. Χτίζουμε το μέλλον μας πάνω στις σχέσεις με τους πλάτες μας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝΟΔΕΙΑ

Για να επιτύχει η εφαρμογή του λογισμικού διαχείρισης εξοπλισμού (CMMS) Coswin, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού του έργου μέχρι και την έναρξη λειτουργίας του συστήματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα προσαρμόζεται, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το προφίλ των χρηστών, την εξοικείωσή τους με συστήματα πληροφορικής, καθώς και με τις λειτουργίες που θα εφαρμοστούν.

Μάθετε περισσότερα

SAAS

Το Coswin 8i είναι στο cloud.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης των πελατών μας αποτελείται από εξαιρετικά καταρτισμένους μηχανικούς οι οποίοι εκπαιδεύονται διαρκώς στις αναβαθμίσεις και στις τεχνολογικές αλλαγές των προϊόντων μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η υπηρεσία αφορά νέα έργα και επεκτάσεις σε υπάρχοντα. Η ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που μπορούν να ολοκληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PACK READY

Προσφέρουμε σε έργα με περιορισμένο προϋπολογισμό και πόρους, τη δυνατότητα της υλοποίησης ενός προ-παραμετροποιημένου CMMS σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μάθετε περισσότερα